Grafit Bumi
Bola Batu Maifan

proyek kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

SERTIFIKAT KITA

  • c3
  • c1
  • c2
babagan awake dhewe

Shijiazhuang Huabang IMP & EXP Trade Co., LTD Iku saka Shijiazhuang Huabang Mineral Products Co., Ltd, kang didegaké ing Juni taun 2015 lan dumunung ing wilayah deso Shikan, Shijiazhuang, provinsi Hebei.Kita duwe area tanduran luwih saka 17100m2., 260km adoh saka Ibu Kota Beijing kanthi transportasi sing trep, Minangka pemasok produk mineral profesional, kita duwe tim sing apik banget sing fokus ing pangembangan & desain produk, kontrol kualitas & inspeksi lan perusahaan sing mlaku. : mika, bentonit, diatomit, kaolin, talc, lava rock lan sapiturute. Yen sampeyan duwe gagasan anyar lan saran bab produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.Looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan lan menehi produk marem kanggo sampeyan.

ndeleng liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita